SomaMove

Här jobbar du med kroppen som verktyg, kom och prova! Passar alla, du jobbar i egen takt och kan variera rörelserna.

Lördag 08.45 – 09.30 (så länge säsongen tillåter kör vi utomhus på bryggan, annars i spegelsalen i Idrottshallen)

Onsdag 19.15 – 20.00 i stora hallen, Idrottshallen. 

Kostnad: 400 kr termin/för 1 pass i veckan (fast dag), eller terminskort för 750 kr.

Anmälan till: solveig.rettig@gmail.com. Meddela om du vill anmäla dig till båda passen eller endast lördagar respektive onsdagar. 

Tränare: Solveig Rettig och Ewa Bergström.

Vi vill som förening KA 1 IF gärna hålla våra medlemmar uppdaterade om föreningens verksamhet och samlar därför in mailadresser. Det gör vi när du betalar medlemsavgift och/eller när du anmäler dig till bokat. Om du inte vill att vi sparar din adress för utskick med information meddela vår kassör Ylva Jonsson Strömberg på ylva@rindobyberget.se

Mer om SOMA MOVE

SOMA MOVE är en unik helkroppsträning utan redskap som sker barfota på en yogamatta. Under 45 minuter övar du genom 4-6 förbestämda mönster av rörelser som upprepas i flera repetitioner tills svetten lackar. Träningen förbättrar både mobilitet och styrka och stimulerar till en kropp i balans och ett sinne i närvaro. Med suggestiv och kraftfull musik (utan takt att följa) och en individuell anpassning, är SOMA MOVE en belönande träningsupplevelse! De som deltar uttrycker att de ”hittat hem”, ”får allt i denna träning”, ”känner sig naturliga och smidiga”, ”får mindre ont” och ” upplever SOMA MOVE som något unikt och olikt allt annat”. Instruktören är utbildad, examinerad och licenserad och får regelbundet nya uppdaterade program att följa. Konceptet är svenskt och utformat av en sjukgymnasten, fascia- och mobilty experten Linus Johansson och den holistiska tränaren, yogaläraren och dansaren Cecilia Gustafsson.