Nyhet! Yogapass på tisdagar, i samarbete med Happy Dancing.

 

Höst-yoga på Rindö!

Kom och var med på en inre och yttre resa som ger energi, släpper spänningar i kroppen och skapar andrum i tillvaron. Yoga som passar både dig som vill prova för första gången och dig som yogat tidigare. Med individuell guidning i övningarna kan alla vara med.

Under 10 tillfällen kommer vi att arbeta med styrka, balans och smidighet. Vi kommer att gå igenom de vanligaste yogapositionerna grundligt så att du hittar ditt optimala sätt att yoga. Varje pass kommer att ha ett visst tema, t.ex. med fokus att öppna upp bröstkorgen för att fördjupa andningen eller stärka ryggmuskulaturen för att förhindra ryggont. Du kommer också att få lära dig hur du enkelt kan meditera för att gå ner i varv, minska spänningar och öka ditt välbefinnande. Jag som håller i kursen är en erfaren yoga–‐och meditationslärare med flera yogautbildningar bakom mig. Jag är bl.a. utbildad i Hatha–‐yoga, Poweryoga och Yinyoga. Yogamattor och filtar finns att låna.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till mig. malin@happydancing.se 070–‐756 05 49 Varmt välkommen att vara med. Jag ser fram emot att träffa dig! Namaste Malin Tid: Tisdagar 17.45–‐19.00. Plats: Spegelsalenidrottshallen Hela terminen: 1000kr/10 gånger(BG809–‐7735 med tydlig avsändare, alternativt kontant betalning) Drop in: 150kr (betalas kontant) Start: 2 oktober 2012