Tennisskola på gång!

Förslag upplägg Tennisskola

Sommarskola TENNIS, för alla åldrar

 Är du intresserad av att gå veckovisa sommarkurser på Rindös nya tennisplan?

 I samband med att KA1IF skickade ut ett nyhetsbrev och informerade om tennisbanan tog Salim kontakt med oss och erbjöd sina tjänster som tennistränare vilket vi nappade på direkt.

 Nedan följer en kort presentation av Salim:

 Jag är nybliven rindöbo! Men jag har sommartid varit på Rindö sedan jag kom till Sverige 1971. Min frus familj har varit här sedan slutet av 1800-talet så en stor del av mina svenska rötter finns här.
Jag var tennistränare redan i New Delhi. I Sverige har huvuddelen av mitt arbete varit på KLTK (Kungliga Lawn Tennisklubben). Jag var chefstränare för Tennisskolan på 80- och 90-talet och chef för hela tennisverksamheten från 1996 fram till min pensionering 2008. Jag älskar tennis och kan inte sluta. Därför arbetar jag idag halvtid på Danderyds tennisklubb. Jag har tränat allt ifrån barn i 4-årsåldern till elitjuniorer och vuxna. För mig är det roligaste inom tennisen att möta människor som vill något med sin tennis. Om det sedan är att kunna spela SM, ha det som motionsform eller bara kunna spela familjedubbel under sommaren spelar mindre roll. Det finns alltid utrymme för förbättringar och det är där jag kan vara ett stöd.

När jag såg den nya tennisbanan vid hamnen och visste att jag snart skulle bosätta mig på Rindö kändes det självklart att se om det gick att få igång någon slags tennisverksamhet här. Därför ställde jag frågan till KA1:s idrottsförening. Min förhoppning är att vi genom ett gott samarbete ska få fler människor här på ön att vilja spela tennis.

Med vänlig hälsning,
Salim Khan

För att få en bättre bild av intresset bifogar vi en intresseanmälan. Den är ej bindande. Är du/ni intresserade, hör av senast den 14 april.

Så snart som möjligt efter det sätter vi ihop tider och återkommer för anmälan.