Soma, nytt pass på lördagar! Start v45 i Idrottshallen

Nyfiken på Soma Move? Läs nedan information från Elin som kommer leda passet. 

Soma Move är ett holistisk träningskoncept som utvecklats av fysioterapeuten Linus Johansson och koreografen Cecilia Gustafsson. Du arbetar efter egen förmåga i din egen takt och utmanar styrka, rörlighet och pulsen med endast kroppen som redskap. Ett svettigt träningspass som bara måste upplevas! 

Jag som kommer att vägleda er i Soma Move heter Elin och studerar till Hälsocoach på Lillsveds idrottsfolkhögskola. Redan efter jag hade gått på mitt första Soma Move pass hade jag bestämt mig att bli Soma Move instruktör. Jag blev direkt såld på denna fantastiska träningsform och vill inget annat än att sprida rörelseglädjen.

Vill ni läsa mer om Soma Move gå in på www.somamove.com

Hjärtligt välkomna att Soma med mig!