Nu utökar vi vår barngymnastik!

Barn och ungdomar från 3 år och uppåt är hjärtligt välkomna.

Tid: Söndagar kl. 14.00 – 15.00

Plats: KA 1 hallen

Start: 9 mars

Pris: 300 kr + medlemskap     PG: 142773-1

Vår målsättning är att varje barn ska få möjlighet att utveckla sina fysiska och sociala färdigheter på bästa sätt, i en glädjefylld gemenskap. Kullerbyttor, hjulningar och plinthopp varvas med redskapsbanor, lekar och rörelser till musik.

Två tränare med kunskap och erfarenhet från bl a trupp gymnastik, dans och barngymnastik kommer att leda verksamheten.

Caroline Wertheim har precis flyttat till Rindö med sin familj. Som gymnast, dansare, ledare och domare har hon många års erfarenhet av gymnastik. Hon har varit ledare för allt från de yngsta nybörjarna upp till den äldsta trupp eliten. Caroline kommer ha störst ansvar för de yngre gymnasterna, 3 – 6 år.

Millan Adolfsson har tränat gymnastik inom Waxholms GF och Täby gymnastikförening. Väl erfaren gymnast, då hon tränat gymnastik sen liten. Sedan 2011 har hon också varit tränare. Millan tar hand om barnen från 6 år och uppåt.

 

Vi önskar alla varmt välkomna och hoppas att ni, tillsammans med oss, vill vara med och göra gymnastiken på Rindö till en toppen verksamhet!

Anmälan/Frågor:

caroline@wertheim.se