Badminton nytt!

Det har skett ett litet uppsving i vår badmintonsektion vilket är jättekul. Vi har varit mellan 6-10 st på måndagarna hittills i år och vi ser gärna att vi blir fler. Det finns 4 st banor så 16 st kan alltså spela samtidigt, men det hindrar inte att vi är ännu fler eftersom vi då enkelt kan turas om utan att någon behöver vänta på spel någon längre stund.

Gammal som ung, van eller nybörjare spelar ingen roll eftersom vi mixar ihop oss så blir det jämnt spel ändå och det är garanterat roligt för alla. Fördelen med att mixa ihop och turas om är ju också att man inte behöver vara 2 st för komma ner att spela. Är vi färre spelar några singel och kanske 3 st på en bana och vi turas om på det viset.

Vi spelar för att det roligt samtidigt som vi får motion, men vi räknar poäng för att få lite sporre och spänning.

Välkomna måndagar 20.10 till gymnastikhallen