Vill du hjälpa till att få till en fin tennisbana?

Som ni alla vet så börjar vår tennisbana få lite oväntat besök av ogräs i kanterna. För att stävja detta problem bjuder vi in alla som vill komma och ta bort det otrevliga inslaget. Vasallen hade beställt service med det blev inte så mycket mer än lite nytt grus. Ogräs och övrigt var inget som leverantören hade i uppdrag att utföra.

Nu på söndag den 17 juni kl 11-13 träffas alla som vill och kan nere vid tennisbanan för att rensa bort ogräs och försöka få till det lite snyggare. KA1 IF bjuder på grillad korv och fika. När vi är klara med städningen så försöker Salim få till lite kul aktivitet, varför inte prova på rundtennis…

Ni som har redskap får gärna ta med, vi ser till att det finns säckar där vi kan slänga ogräs i.
Tacksam för svar så vi kan planera inköp av korv och fika.

mailto:stefan.axelsson@flir.se

Väl mött!
KA1 IF