Årsmötet inställt på lördag 21 mars

Vi har beslutat att skjuta upp årsmötet samt middagen efter den 21 mars.

Med anledning av utbrottet av coronaviruset (covid-19) bevakar vi i styrelsen läget och följer kontinuerligt informationen från Folkhälsomyndigheten och andra myndigheter. Vi vill som arrangör bidra till ett ansvarsfullt agerande som vare sig bidrar till oro eller smittspridning.

För att minimera hälsorisker och smittspridning väljer styrelsen för KA1IF att skjuta upp  årsmötet och middagen som var planerat till lördagen den 21 mars. Vi hoppas kunna återkomma med ett nytt datum inom kort.

Vi betalar tillbaka avgiften för de som vill, alternativt är att avgiften är innestående tills nytt datum har meddelats och de som kan har då förtur till middagen. Om man inte kan det nya datumet betalas pengar tillbaka då. Om man vill ha tillbaka avgiften nu så behöver Stefan Axelsson: stefan.axelsson@flir.se få in kontonummer som pengar ska betalas tillbaka på.

Styrelsen
KA1IF