Snart börjar säsongen för tennisspel ute!

Uppstart och städning av banan
Lördagen den 27 april
mellan 10:00 – 14:00 behöver vi vara ett gäng som hjälper till med uppstart av banan. Vi ska då välta banan, rensa ogräs runt banan, hämta nät, bänkar med mera. (Sol och värme är beställt men skulle det mot förmodan regna så är söndagen reservdag)

Anmäl dig till solveig.rettig@gmail.com eller johanlarssson81@gmail.com om du kan och vill vara med. Vi behöver din anmälan senast den 22 april.

Ka1if bjuder på en lättare lunch till alla som är med och hjälper till.

Vår förhoppning är att kunna öppna upp banan för spel redan dagen efter.

Vill du vara med i tennissektionen?
Utetennisbanan på Rindö (i Rindö Hamn) drivs av idrottsföreningen Ka1IF.

I nuläget är det två personer i styrelsen som är ”Tennissektionen” och vi skulle behöva vara några till medlemmar i den för att hjälpas åt med det löpande underhållet under säsongen och kanske också starta upp lite tävlingsspel. Hör av dig till Johan eller Solveig om du vill vara med. Man är med i den mån av tid man kan och vill.

Nytt bokningssystem
Nytt för i år är att vi byter bokningssystem till MATCHI, och vi får utbildning i det verktyget i slutet av vecka 16 och hoppas då öppna upp för bokning av banan. Spel kommer i år att kosta 98 kr/timmen.

Hoppas att vi ses den 27 april!

Johan och Solveig

solveig.rettig@gmail.com

johanlarssson81@gmail.com